Queen tipser - Maroccanoil

Ukens tips er hårprodukter fra Marrocanoil. Vi vil anbefale ett spesielt produkt kalt Maroccanoil oil treatment, rett å slett fordi vi mener det er det beste produktetet i serien. Det passer for alle hårtyper, og er et revolusjonerende hårprodukt som både gir næring, behandler og styler håret ditt. I tillegg er den varmebeskyttende og motvirker frizz. 

Dersom håret ditt er skadet etter farging, bleking, extensions eller andre behandlinger er denne perfekt for å fornye glans i håret! Den absorberer raskt, og resultatet vil bli et silkemykt hår full av glans.


Anvendelse: Fordel en liten mengde i håndflatene (på størrelse med en mynt), og arbeid oljen gjennom nyvasket og fuktig hår. 

Denne flasken kommer i to størrelser, 100 ml og 25 ml. Begge kan fåes billig på www.blivakker.no, et seriøst nettsted som selger alt fra kosmetikk, hårprodukter, hudpleie osv. De har også fri frakt, og leveringen er rask! Mye billigere enn å kjøpe i frisørsalonger o.l. Her kan dere også se resten av serien til Maroccanoil.

 

Klem fra oss!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits