NYE BALLKJOLER

Nå jenter, har vi endelig fått flere ballkjoler i butikk. Har dessverre ikke bilder av de enda, men kan si så mye som at de er helt fantastiske. Lilla, blå, rosa, ja alle de fine fargene. Det er 2 (eller 3) ulike modeller, men likevel er de ganske like. Mye pynt og strass nedover overdelen og øverste del av skjørtet. De er også med snøring i ryggen, så dette er en kjole du kan bruke i mange år! 

Hvis dere vil skal vi få lagt ut bilde av de ulike kjolene, eller dere kan selv stikke innom for en titt! Selv om dere kun skal se (og kanskje prøve) selskapskjole hadde det veldig fint om dere ringte og reserverte time slik at vi kan hjelpe dere på best mulig måte. Det er fult kjør i butikken nå, og da må vi dessverre prioritere de med avtalt time. Dette kan da føre til litt venting om du stikker spontant innom :-)

God helg alle sammen!
6 kommentarer

ellen

08.jan.2012 kl.18:48

Hei! Jeg tenkte å komme innom en tur for å prøve ballkjole, men så lurte jeg på hvilken prisklasse disse kjolene ligger i? :-) Spesielt interessert i de blå og rosa. Jeg har lagt ved mailen min, svar gjerne på mail eller her hvis det er mulig!

queenbrud

08.jan.2012 kl.20:53

ellen: Hei Ellen! Det er litt forskjellig prisklasse på ballkjolene. De nye vi har fått inn ligger på 4 000,- men vi har også andre kjoler i lavere prisklasse. De aller fleste (lange) kjoler ligger på 2 000 - 4 000 kr, både ballkjoler og chiffon. Kom gjerne innom, så finner vi nok en løsning :-) Still gjerne spm dersom det er mer du lurer på, vi svarer gjerne.

Mvh Queen

heidi

08.jan.2012 kl.21:22

hva slags str har dere opptil i selskapsskjolene deres?

queenbrud

08.jan.2012 kl.22:39

heidi: Hei Heidi! De aller fleste kjolene vi har er str 32/34-58 :-) Ballkjolene vi har inne akkurat nå er str 34-42. Minner om at alle kan bestilles, så har vi ikke rett størrelse i butikken er det ikke noe problem å få bestilt opp. Håper du fikk svar på det du lurte på, hvis ikke er det bare å spørre igjen :-)

Mvh Queen

Frida

09.jan.2012 kl.15:17

går det ann å leie kjole? for denne kjolen skal bare brukes en gang :)

queenbrud

09.jan.2012 kl.16:13

Frida: Hei Frida! Dessverre leier vi ikke ut kjoler, verken selskapskjoler eller brudekjoler. Hvis det er brudekjoler det er snakk om har vi noen rimelige som kan fåes til leiepris. Gjelder dette ballkjolene kan de kun kjøpes. Men de er veldig fleksible i størrelsene fordi de kommer med snøring. Det er dermed en kjole du kan få bruk for i flere anledninger i mange år :-)

Skriv en ny kommentar

hits