Kjendis frisyrer DEL 1

Måtte dele opp innlegget i 2, for det var alt for mye og for langt til ett innlegg. Da er det jo noe ekstra å glede seg til også? Har tenkt å vise dere noen kjendiser, blant annet Kate Moss, Kate Middleton og Sophia Bush, og hvordan frisyre de hadde da de giftet seg. Det er mange forskjellige oppsetninger, men vi ser at krøller (store, små, slakke, sterke) er en jevnganger. 

 

Kate Moss valgte en enkel frisyre som kombinerte innslag av vintage og romantikk for sitt landlige bryllup med Jamie Hince. Frisøren hennes (Sam McKnight) stylet hennes blonde lokker i "bustete" bølger, og en fantastisk Juliet Cap lslør agd av vevde blonder og paljetter som fullførte looken. 

 

Kate Middleton's hårstylister James Pryce og Richard Ward skapte et klassisk oppsett som skulle gjøre frisyren komplett sammen med hennes diamant Cartier tiara. Hårstrå ble trukket tilbake fra hver side av ansiktet og gjemt i en bolle, kalt "demi-chignon". Resten av håret ble værende nede med lange brusete krøller.Candice Crawford valgte å ha håret i en romantisk og elegant updo. Frisyren er lagt av krøller som er vevd sammen og festet i en perfekt topp. Hun valgte også å ha glitrende hårpynt for å fullføre utseende. Her ser vi et godt eksempel på hvordan man kan bruke krøller også i ett oppsatt hår. 
Hilary Duff hadde håret i en høy, bustete topp med volum da hun giftet seg med Mike Comrie. Frisyren er elegant og sofistikert, og er veldig praktisk. Den er ekstremt vakker, og lett å holde styr på!

 

Del 2 vil komme senere denne uken :-) 

 

Mvh Queen

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits