Bryllup frisyrer DEL 2

Her kommer siste del av frisyrene for denne gang. Kan hende vi kjører noe lignende senere, så dere må bare komme med forslag til hva vi kan skrive om. Vi vil gjøre denne bloggen nyttig for dere, så dere får inspirasjon, høre om butikken og tilbud som kommer og går. Let us know :-)

 

Sophia Bush hadde håret trukket tilbake i en topp "chignon". Håret var samlet ved nakken, og satt sammen slik at hun hadde noen lokker løst forran ved ansiktet.  Frisyren er festet med usynlige spenner, for å gjøre oppsetningen mer elegant og vakker.

 


Vi husker vell alle Molly Malaney, Ungkars-stjernen som til slutt fant lykken med Jason Mesnick etter litt motgang. Til tross for kraftig regn på bryllupsdagen fikk hun hjelp av stylist Ken Baner til å holde opsetningen på plass. Etter å ha satt opp håret i en ball bak hodet, ble det trukket fram små lokker for å gi den et "bustete" utseende. Til slutt fullførte hun med en diamant spenne som siste finish. 

 


Når Erin Bartlett gitfet seg meed Oliver Hudson gikk hun for en bohemaktig look. Etter håret ble krøllet i løse bølger, skilte hun det på midten og holdt det på plass med et sølv hippie-stil hårbånd. 

 Beverly Mitchell hadde håret i store krøller da hun giftet seg i Italia. Håret hennes var skilt nedover den ene siden med krøller og den andre siden var satt opp bak øret med en stor diamantspenne. 

 


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits